Ny formand

Ny formand
februar 10, 2020 Yousif Subhi

Efter lang tids tro tjeneste har Danson besluttet at træde tilbage som formand. Jeg er sikker på, at vi alle kan være enige om, at han har gjort et fremragende arbejde som formand for FAYO. Danson er dog ikke trådt ud bestyrelsen men fortsætter som “past chair”, hvor han vil fortsætte samarbejdet med DOS/DØO, uddannelsesorganisationen og fortsat vil knytte bånd til de udenlandske organisation for yngre øjenlæger.

Til det konstituerende bestyrelsesmøde blev det besluttet at den nye formand skulle være undertegnede Adam Elias Brøndsted. Jeg har nu været medlem af FAYO siden 2013 og været medlem af bestyrelsen siden 2016 og følte det helt naturligt at stille op til posten som formand. Jeg er meget glad for tiltroen fra resten af bestyrelsen og beæret over at få lov til at repræsentere danmarks yngre oftalmologer.

I den kommende tid, vil jeg gradvist blive introduceret til formandens opgaver. Således sikrer vi kontinuitet i bestyrelsesarbejde både internt og eksternt.